when something's so wrong it couldn't be more right

jag vill inte tänka mer på dig : ) men du är överallt. överallt och ingenstans. ser dig överallt. alla ryggar tillhör dig. jag är ganska trött på dig. ... . jag känner dig inte ens, så vad vill du mig? främling

sweet sweet pustervik

hämtade biljetterna till sugarplum fairy idag. <3


fridaynight

ja nu är det ju inte riktigt natt men svart är det ute ändå. imorgon skall jag jobba. på söndag med. idag chattade jag lite med mr. larsson, han gjorde mig ganska glad han : ) tack för det i all min ensamhet. efter det åkte jag till jonas och pratade lite med honom. sen körde jag honom till preem där han begav sig av mot karlstad.

senare på kvällen skulle jag med emolié ut på grillkväll, en snabbis. men det blev inställt. skall antagligen träffa emo imorgon efter jobbet. nu skall jag nog sova. puss

yesterday

skum dag i skolan igår. jag var bra på engelskan och fysik b, dock endast fram till rasten. då flippade jag ur. sen satt jag och målade i min gratiskallender och sen började jag störa emolié. det hela slutade i en jäst pär och ett funnet fyllo. vackert och skrattframkallande. något som känns ganska skönt är att ingen reagerar negativt på mina skrattattacker, inte ens fysikläraren, han har också vant sig.

efter detta åt jag och emolié mat, köpte pennor och sa inte så mycket. senare på kvällen åkte vi in till gbg där vi träffade backman och lousie. vi skulle titta på augustifamiljen med vänner. mycket bra var det. fast jag var mest där för att markus krunegård skulle vara med. han är söt och ser verkligen überfinsk ut. han hade en väldigt fin jacka/tröja men annars var han inte så bra, tyckte jag. tycker inte om när man pratar sig igenom låtar. sen var han ganska barnslig i sitt sätt att vara. som tur var fanns det en annan kille där; magnus carlson. han var bra. otroligt bra. han lockade fram lite skratt och min beundran ^^ helt lyckad kväll, helt fantastisk.

nu sitter jag och lyssnar på kent, och inga vanliga kent utan den franska versionen av kent. haha. vackert är det. skall träffa emil senare. om han hör av sig : )


ovärt

idag regnar det. jag hade ingen bil. jag gick, till posten. hämtade mitt körkort. tanten ville nog inte ge mig det. jag var inte lik mig själv. jag är trots allt mycket snyggare i verkligheten. hon ville nog få min autograf. kanske ville hon också peta på mig. hon ville i a f inte släppa mig. när hon dock släppte mig regnade det ännu mer. jag kunde vrida ur en massa vatten från min kjol när jag kom till mimers. och mina skor var som vattenbad för fåglar. och man kunde se igenom min vita jacka.


sovmorgon.

idag börjar jag 14.30 i skolan och hade tänkt att "nu är det ändå skönt med lite sovmorgon"
MOHAHA. kl. 8 vaknar jag och kommer fram till det att jag inte kan somna om. lyckat. nu har jag tråkigt. skulle kunna gjort lite läxor, men har glömt allt i skåpet. som tur är har jag fredrik och emelié på msn som delar med sig av sina ord. jag har även filat mina naglar, skriv upp det du! senare idag skall jag ringa cilla och måla naglarna.

in the middle of the night

somliga töntiga saker gör en lycklig här i livet;
som ett A4 papper där det står Godkänd på
som när radion spelar "shine on"
som när man lyckas förstå sig på nya mattegrejer själv
som när man hittar en skrynklig 20a på golvet
som att bli väckt mitt i natten av ett sms som är totalt meningslöst men ack så vackert.

ett litet sms som erkänner hela ens existens

50 år

idag har min mormor och morfar varit gifta i 50 år och en dag. tjo på dem. ganska coolt faktiskt. det är ju inte så många andra, gifta par som kommer så långt. undra varför. kan det vara för att man jobbar mer än umgås med varandra? eller att gräset kanske är grönare på andra sidan eller att möjligheten att ta sig ur något man inte känner sig så bekväm i är lättare än att stanna kvar och försöka få ordning på oredan? hmm.

jag blundar men ser ändå

går, går förbi. alla människor är blanka som is


massa inlägg i ett.

körkort : ) yey. tog mitt körkort går, trots brister som dikesutflykt och buskbesök så fick jag det. yey.

(här skulle jag skriva något snällt).

idag var jag på batman med jonas. den var otroligt bra. heath ledger spelar bra, mycket bra. synd att han är död. de gudarna älskar dör unga. undra varför min farfars far fortfarande lever?

nu är jag sur. man förstör inte en kväll så. nääe, tänk va mycket fyra små streck kan göra, plus en massa skitsnack. du måste vara liten. jag är sur. på dig. fy. fan.

imorgon skall jag jobba. orkar inte egentligen. men måste eftersom jag bara måste.

o'clock

snart börjar skolan. jag dör. emelié väntar i nödinge. hon skall hjälpa mig att odö.

spain is always on my mind

kom hem från spanien igår, trots trasigt flygplan och en otroligt trevlig flygplats. spanien var underbart, precis vad jag behövde efter en sommar med massa regn, dåligt väder och jobb. lyckan var som mest total när man fick ligga på stranden och titta ner mot ett klart blått vatten. vattnet var däremot mycket salt, annars helt godkänt.
vi bodde i samhället calella som låg cirkus en timma från barcelona. hotellet skulle vara fyrstjärnigt men maten var inte god. jag har levt på grönsallad, tomat, paprika och nektarier. haha. och alla mina majs. på tal om majs; gunilla är en riktig klumpeduns. hon har nog gått in i allt som går att gå in i denna vecka ^^ och vikki :) vikki har varit helt underbar, trots en del virrigheter i barcelona. men det är trots allt tack vare henne som jag klarade av att gå i barcelonas motsvarighet till nk på 10 minuter och klara av alla vånigar.
christan måste jag även nämna eftersom han verkligen satte fart på både magmuslerna och kindmusklerna; killen är sjukt rolig! erikas island och senste nytt "världens längst pipeline byggs genom sverige" var något man sent glömmer. patrik är också en rolig prick. han fick mig nämligen att gå upp vid 6.30 för en liten springtur. nice.
sen måste jag nämna att vara tränare för b-gruppen är så fruktansvärt roligt <3 me likes that group.
och alla andra simmare i kss. HAHA. men aja, kärlek till kungälvs sim sällskap.

hela världen är så underbar

och jesper spelar gitarr och sjunger som lasse lindh. då blir man glad.
- emelié! drick upp vinet så spelar vi hela kvällen, sa han och log, den där jesper.

vi hamnade på rockbaren först. efter vi lämnat emoliés saker hemma hos mig. där tog vi varsin öl och pratade lite om det vi missat i varandras liv. sen stannade vi till i en telefonkiosk påväg hem eftersom det regnade mycket. jag ringde fredrik larsson och han blev glad över mitt samtal och önskade att han också fick stå i min telefonkiosk ^^ sen kom det en gullig kille med ett fint örhänge som sa att han var för full att åka hem till sin sambo. men aja, han var söt. vi kom hem till marcus, tog det lugnt och försökte torka. det blev en del prat och gitarrspelande. jag somnade dock. gick ju upp 5.30 igår : P

nu skall jag köpa en tshirt och sen skall jag till marcus. puss

jag vill också vara kär



varför får jag inte vara kär ? kärlek.

och jag vill bara stampa på dig

idag har det regnat, men det gjorde inget imorse. då gjorde jag halkan. det var kul. när vi fick köra i en rondell "hur-vi-vill" passade jag på att ha riktigt kul. jag fick igång en sån sladd att jag åkte runt med sidan först och sen baken av bilen tills jag stannade utanför banan. min vän-i-bil uppskattade inte lika mycket som jag gjorde. hon såg ut som sarah jessica parker. något jag däremot inte är bra på är att undvika älgar i hög hastighet ^^ missade första älgen. körde in i andra med sidan av bilen. och baken i den tredje. men jag är bra på att bromsa i kurvor : ) håller mig i mitt körfält och kör inte in i andra bilar.

men sen var vädret för jobbigt. har sprungit så mycket i regnet idag att jag är jätteblöt. sen så tappade jag min mat i regnet för att jag sprang. zz. nu är jag trött. det som var tur idag iaf var att jag träffade vikki i stan. vi fick köpt lite kläder. det var bra.

je ne peux pas tu manipluler

Je n'aime pas quand les gens disent qu'ils se sont trouvés.
Je devine que tu as dit ainsi parce que tu ne sais pas se trouver.
Peut-être tu ne sais pas que tu es quelque chose plus que juste un corps.

yippiejajayippeyippieyeah!

japp. imorgon, eller idag blir 10e dagen i sträck på jobbet. tjoo! hoppas jag blir rik annars är detta inte värt något! eller jo, jag har väldigt kul på jobbet. haha, evelin och erman gjorde de sista timmarna överlevnadsbara. ursh, kunderna är också ganska roliga. för att vara trevliga säger de ibland; - trevlig helg! haha, evelin måste ju kommentera med ett; - mja, att jobba en helg är ju inte så roligt enligt mig. niceaah! efter jobbet åker jag in med emokid och shoppar och sen skall vi ta oss en nattrunda på stan.

denna kväll var chrille, karin och jonas hos mig. det var trevligt och en del minnen kom tillbaks <3 skönt att se dem, och hoppas det inte dröjer lika länge innan jag ser dem igen!

RSS 2.0