stockholm in rain

igår dog en liten bit av mig; min dator gick typ sönder eller gjorde sig känd som oanvändbar. jag är sur. jag kommer att gå tillbaka till inet med den och aa, jag vet väl inte riktigt vad jag vill men jag vill inte vara ägaren till en dum dator.

annars har vistelsen här varit bra. världens godaste restaurang är lätt innergråd (tror den hette så) och shoppingen här är underbar. har köpt två koftor, en jacka, en klänning, två linnen, en tshirt, smycken, en halsduk.. det var nog det ja. men sen är jag inte så förtjust i stockholmarna. har inte stött på någon trevlig "civil" stockholmare utan bara sura, aroganta och själviska stockholmare, dock är somliga expediter helt underbara men överlag urk.

just nu sitter jag här i en etta i centrala stockholm och har utsikt över nk huset, några kyrkor, katarinahissen och erhm, hela gamla stan :D helt okej tycker jag.


stockholm HT08

japp, nu sitter jag här i mitt, saras och beas hotellrum och har precis vaknat. vi kom hit igår, med bil. det var en kul resa. allt handlade om mat och förolämpningar ^^ när vi väl kom fram och hade instalerat oss på hotellet tog vi pendelåget in till centrala stockholm och gick lite i butiker. jag köpte dock inte mer än vantar men idag ska det bli mer. vi ska även flytta in till en lägenhet typ mitt i stockholm <3

     

i tisdags var jag och lämnade in bilen hos saab. ena fönstret var trasigt men det lagade de snabbt. sen åkte jag till emolié och vi var ute och gick i ungefär två timmar. det var skönt. naturen är fin och emokid är söt.

toleredskolan

idag var det högskoleprov. det var kul ^^ var nära att somna på läs-provet, som var innan lunch. däremot kom det ett likadant efter lunch och då var jag nära på att somna igen. sen när provet var över så sa de att facit kom upp på internet och text-tv vid 17. tiden. och jag har rättat mina resultat, vilket var spännande. kan ju inte säga att det gick jättebra men det var första gången och då får det gå lite halvtokigt. sen vet jag inte hur de får fram det riktiga resultatet men jag får poängen om fyra veckor. läääängtar :P

imorgon blir det att jobba. hoppas min babe är där annars blir det inte lika kul. aja. puz.

dagen efter

igår var jag och hälsade på morfar. jag och mor kom hem mycket sent så idag är jag jättetrött. igår visade jag även simpoolarna min piercing. De blev inte direkt överlyckliga utan mer fulla med förtvivlan. niklas tyckte det var äckligt, johan kunde inte förstå varför och vikki tyckte jag skulle försäkra dem om att det var en riktig. haha. de är söta.

i'm home with my TV and shirt

bussen hem luktade ny. den såg väldigt ny också, det som var synd med bussen var att om man hade krockat med den hade jag haft en del nackskador. tragiskt. tur att det bara var massa små barn med bussen idag.

sen blev jag berörd idag. det var skumt. men väldigt berörd, och charmad på sitt sätt. nästan så jag blev lite generad. somliga kommentarer som man bara vill höra, men man vet att man aldrig kommer få höra dem, men just de kommentarer som får en att nästan rysa av glädje.. nej jag vet inte. men när man väl hör dem, utan att känna det på sig att det kanske kommer en sån kommentar och så kommer det en sån kommentar. vad gör man? jo man fortsätter som om inget har sagts. oj va detta blev invevat.

och nu när jag tänker på det. HAHA. klassfotot för skolkatalogen tog vi i måndags, och yey det var bara det som har kemi b som visste om det. lyckat. inte alls. det ser ut som om jag lider. verkligen liiiiiiiider. oj, nu ringde farmor och vi pratade lite. hon är en sann göteborgare :) tycker om henne. nu är jag lite kär i hyde i that 70s show. löööve.

last day



sista dagen med detta äckliga blåa klet. ursh det smaka inte gott men nu är det över. hoppas att piercingen blir bra snart. har fortfarande lite ont ibland, men inte alls som det var i helgen. längtar tills jag kan få byta piercing eftersom denna stav är lååång.

and oh i did believe

men nu är det så att vi spelar detta spel med dina regler. tack o hej. jag drar mig nog ur. men du gav mig fina drömmar. det var snällt. nu har jag andra. puss.

lackarebäck

idag köre jag bil. körde rätt. hittade rätt väg. men sen bom. en bom. fick vända hitta nya väg och körde fel. snyft. men jag hann ändå och för en gångs skull känns detta projektarbete roligt. detta ska bli kul. och jag ska bli bättre på att hitta med min lilla saab.

trakiffstockning



trafiken står still i kungälv/e6an.
väldigt mycket stopp. jag stod still länge.
men det gick bra. jag fick tid att lyssna på musik.
min musik som är så underbar <3

idol 2008

jag är väl ingen trogen tv tittare men så denna helg har jag inte haft mycket med språket att göra så tv har blivit min grej och det inkluderar ju då även idol. är lite shokad över de olika människor som är kvar i programmet...
1. lars, min mor kagar på min dödsmetall eftersom de skriker enligt henne. allt denna kille gör är att skrika väldigt hest. zz. jag anntar att han går på vixblå.
2. yasmin, tråkig tråkig och ännu mera tråkig.
3. robin b, varför? fjortis?
4. robin e, varför är han så anonym? varför använder han inte sin röst? DETTA ÄR EN SÅNG-TÄVLING!

men sen har vi de som är bra :)
1. johan, omg. han är grym. han använder rösten på ett sånt känslosamtsätt och använder den till max <3 puss
2. kevin, hihi, han är så söt, liten feminin touch i rösten kanske men han vet vad han gör. michael jackson?
3. alice, hon verkar ha fattat vilka typer av låtar som passar hennes röst
4. anna, ja hon sjunger bra men varför måste hon gråta hela tiden? zzz.


johans bästa framträdande med en underbar låt.

ont det gör ont

ja att ta hål i tungan gör ju inte ont i sig men nu efter fyra dagar börjar jag få lite ont "/ eller lite. eller. ja jag har ont när jag pratar och när jag äter, så det har jag slutat med. jag kan äta ost. jag gillar ost.

idag har jag gjort franska prov. det gick sådär. att hitta ord var inga problem men att få svarsalternativ var inte roligt. morr. ikväll skulle jag och emokid åkt till småland men eftersom mina problem i munnen är för stora fick jag ringa brandelboi och berätta de tråkiga nyheterna. suck. nu vill jag shoppa lite kläder.

let them say we're crazy

idag smäller det :)

massor att göra

igår på jobbet träffade jag praktikant michael som jobbar på hornbach ca 8h om dan i 3 veckor, och han får ingen lön för det ^^ hihi, stackarn. men iaf, han var trevlig att prata med. sen var malin en himla rolig prick också :) och idag förgyllde natalie min dag :D han inte överlevt utan denna positiva hornbacklover ^^

sen har jag inte så mycket att skriva. det har hänt mycket, men inget jag orkar skriva om något ^^ jag kan ioförsig skriva att jag ska försöka hinna med yogan och pilatesen ännu mera än innan :P måste bli vigare än gamla elvira på gamle huset ;)

göteborg

igår tog jag bilen, efter att jag hade vaknat hos vikki och sen kört henne till oasen, till göteborg ^^ (fin mening). påvägen hämtade jag upp chrille och ossa och sen gjorde jag sönder min nummerplåt och nu tror chrille och ossa att jag inte gillar danskar. brööl brööl.
vi åt en massa i göteborg och var allmänt skumma. sen snackade vi massa minnen och vad vi skulle göra i framtiden. vi hittade även kacke på ett café men hon hade en enorm stress inom sig och skulle lämna sin bil hos sin far.

när jag kom hem gjorde jag inget vettigt. jag bestämde mig efter en lång stund av tråkighet att sätta på en film; shakespear in love, och jag blev kär :) eller jag önskade att jag var kär.. ursh vilken höst.

trädens gård.

igår vaar det nära att det inte blev någon utgång, fastän vi hade sagt att det skulle bli det i flera dagar.

jag och emokid åkte in till göteborg där vi träffade anna och nina och jonas :O hoho. så kvällen blev väldigt lyckad. hans kompisar var där också och de är ju alltid trevliga. sen var anna en riktig panter och lös upp hela stället. och hihi, emokid klarade inte riiktigt av trycket och blev skakis ^^ hihi. fast vi hade kul. vi är bäst på att dansa och locka till oss killar som vi sen gör oss av med, lite diskret. NOT.

kvällen får 4/5 :D yey.

glömde att tillägga att välkomstljudet för mig och emokid blev en jätterap från en kille på emotrappan. hans kompisar bad honom färemot att uppföra sig när jag och emelié brörjade skratta :P
sen så träffade vi en gammal goding med solbrillor på andra sidan rutan. han var rolig. och snäll :) sen måste jag tillägga att "något gott" smakade för mycket lime :)

asus 901

ja nu tror jag att jag har gjort något dumt med min dator. det är faktiskt inte så lätt att försöka få ens dator (med linux) att vilja installera msn messenger som är för microsoft. men jag försöker... hm. annars funkar den ganska bra. jag och peter lyckades lösa problemet med telenors mobilabredband. det var bara att uppdatera datorn så hittade datorn modemet.

sen måste jag tillägga att jag har en version av msn i datorn redan men att jag bara kan ha en konversation i taget. ursh.

vad är grejen med huvudvärk

jag har ont i huvudet.
jag har aldrig ont i huvudet.
jag åt massa mat för att jag trodde det berodde på det.
jag har nu ont i magen också.

min dator funkar, men kan bara ha igång en konversation i taget på msn.
något jag måste fixa..

RSS 2.0