en happy nyhet

den 13 oktober 2008
anna, malin, tobbe, ossa
ska alla springa runt med varsit nytt hål.
vi ska vara vackra och jag och anna ska leva upp till våra rykten om att gilla smärta ^^ haha.
not.. men anyway. vackert blir det i vilket fall som häslt. inte på ljudvägen kanske..

jag fattar inte

jag förstår inte hur man kan sätta sig ned på gatan och börja tigga pengar. jag kanske är väldigt trångsynt eller har förstått Sverige på fel sätt men har inte våra förfäder byggt detta land med ett skyddsnät så om man faller sp finns det alltid någon där som plockar upp en? så snälla alla tuggare som sitter och blåser i sin j-vla blockflöjt som endast verkar ha en ton; sök hjälp om ni inte har någon, bostad, en svältande unge, en sjuk make eller liknande. om ni är i landet lagligt kan ni få hjälp. snark.

detta inlägg var kanske lite onödigt för hur många av dessa människor borde ha tillgång till en dator? .. ååh!

a new day has come

jao. första dagen i  skolan denna vecka. jippi! helgen tillbringades på hornbach. fick en rolig kassa i söndags så jag fick stå upp i 6h <3 lovely. idag har jag hunnit plugga på spanskan, franskan, historian och nu har jag även gjort klart första utkastet till både bokrecensionen och information om sveriges traditioner :D vilken toppen morgon, och nu vill jag gå hem och sova.

fick lite smått roliga sms inatt som gav mig beslutsångest, anyway. det var fint ändå.

gaah! en viss person ska vara blöt hela helgen så det blir nog inget linköping ändå. får ta det längre fram i mitt liv. typ om två helger? naj, det kanske inte heller går. fukk it. aja. allting löser sig : )

nu ska jag ha historia. sista lektionen innan provet. synd att det inte är sista provet innan studenten.

: ) livet vänder

nu är det mesta på uppgång :) i torsdag var jag inne i göteborg med vikki och börje. jag köpte mig en ny tröja och sen tattade vi lite godis haha. eller inte vi, börje. för hon känner alla :)
hon fick dock ge sig av efter mycket om och men till chalmers så då åkte jag och vikki hem.

i fredags var jag och emil på björn, soran, måns och özz och jag måste säga att det var det roligaste jag varit med om på länge :D özz var så underbar när han derv om vita och svarta ^^ ja, han fick mig att skratta. och soran, älskade soran :) vilken pessimist kille är ^^ men bra. och söt. sen var måns ganska rolig när han berättade om sin son. och björn var också rolig :D trodde han skulle vara sisådär pga hans medverkan i morgonsoffan och sverige pussas och kramas (som inte var speciellt roliga), men i a f . han var väldigt kul han med.
det roliga med denna ståuppkonsert var att det fanns en tjejer-skaffa-er-mer-självförtroende-för-ni-är-alla-vackra känsla i deras "tal"´. det var fint gjort av dem. det gör en glad och jag hoppas att alla som var där tog i det och tänkte mer positiva tankar óm sig själva.

ont det gör ont

jag tror jag är inne i en höstdeprission. men fredrik var söt idag : ) han lös upp min morgon. och sen var börje en riktig skurk och tog min torsdag (jag, hon och vikki ska fika då). det ska bli kul att se henne igen. inte ofta man stöter på henne : ) och vikki, min underbaring. hon är bra mycket mer än bäst.

sen så behövde jag bara skicka ett sms till en skum pojk för att han var skum .. ^^

fars band

jag gillar inte coldplay. pappa gör. men denna låt är så fantastik. musiken är helt underbar. allt klickar och låter vackert tillsammans.


strömstad

igår åkte vi upp till std för att liva skulle döpas : ) hon var jättesöt i kyrkan och skrek som bara den. det gick dock bättre när prästen la henne på mage när hon skulle få sig ett dopp. efteråt åkte vi till parabolen för att mysa lite. det visade sig att ett utav mina kusinbarn är en riktig sportnisse. fick springa runt kvarteret två gånger med henne. sen så var amanda väldigt rolig att prata med, och hon har blivit så stor !! sheet..

mor och martin beslutade sig för att stanna kvar i strömstad så jag och sara tog bilen ned till kungälv. jag träffade på jonas på en mack och pratade lite med honom. trevlig kille : ) sen kom jag hem. klockan var väl närmare 23.30 och jag ansåg då att en film inte kunde skada. love actually blev det. en så fantastisk film fast jobbig; jag vill också vara kär ..


abhorrer

du har bränt mig.
lämnat mig. berättat lögner för mig. förnedrat mig. utnyttjat mig.
för att du vet att du kan.
jag ska skada dig, precis så som du skadat mig.
för jag vet att jag kan. inte nu. men snart.
och jag har väl dig att tacka för det, du som tryckte ned mig när jag behövde någon som lyfte mig.
du kommer att bli orsaken till ditt egna lidande.

/ tack för hjälpen

å va jag hatar dig.

i'd sing you this

fan. jag måste verkligen plugga, men jag vill göra så mycket annat. som till exempel hoppa av skolan. och nu har jag tappat bort min bankdosa också. bra malin. bra!


080915

idag tog det 1h 40 minuter för mig att ta mig ur sängen till ytterdörren. tragiskt. i skolan dreglade linn som en läckande kran och emolié var trötter, så hon skrattade åt allt. och nej, du ser inte ut som en pundare! anders sa något klokt och vist till henne sen. han är ganska bra den där anders (trots att han lyssnar på allt-för-glad-men-tragisk-80-tals-pop).
på spanskan hade oskar fått i sig kaffe innan lektionen så han var hyper. det var kul. ^^ jenny är också en trevlig prick. får stå ut med mig när jag pratar om samma saker om och om igen. lärde mig även bra saker på spanskan;
1. när man är förkyld funkar inte allt som det skall
2. om man skriver fult är man bra i sängen
3. folk censurerar fortfarande på spanskafilmer

och en skoluniform skulle fått oss mer intresserade av skolan än mode.. det var skumt

do not let her touch Love.

varför börjar jag tänka som mest när jag behöver det som minst? och att jag sen komma fram till något. gör jag samma fel om och om igen? eller varför kommer samma händelser tillbaka? är det så att någon vill att jag skall lära mig något utav det jag gör, fast jag misslyckas så mycket att jag måste genomgå allt igen? jag tror inte att jag förstå. jag borde gå under jord ett tag och se vad som har hänt när jag kikar upp igen. fast jag vet ju egentligen svaren. jag vet svaren. jag har däremot inte riktigt fått kläm på frågan.


Questions I can't seem to find
To the answers I already have
Lead me into fire and hell
There and back again
With no end
It is taking control over my soul
My mind is split into two
... and I am still waiting for a question
Waiting for a reason to believe that this is just the middle of everything and nothing

fysik b ( L )



andreas försöker hjälpa mig med fysik. ossa försöker trösta mig med att fysiken inte alls vill ta mitt liv. jag orkar inte med fysik b. jag tycker inte att det är kul. jag vill åka till sydamerika. jag vill lära mig spanska och franska nu. jag vill ta studenten. jag vill inte gå i gymnasiet. jag är nog skoltrött.

människor <3

     


människor i största allmänhet är ganska underbara. kilck och ny : ) ibland gillar man hela kittet ibland står man inte ut. du blir bara värre med tiden, tacka gud för den fria viljan och själv kunna lämna. lämna. och ibland gå tillbaka och börja om. ibland funkar inte en ny början. då är det bra att andra finns där och fångar en. tack.

so you think you can party ?

marcus är snäll. vi fick bo hos honom. och tur var väl det. helgen har varit den bästa på länge. kanske inte var medveten om allt men allt var ändå så bra. jag har inga ord. men det var mycket kul. mycket skratt. ingen big deal. pingviner. halstablettsdricka. guitar hero. asfalterade vägbanor. galna bilturer. underbara människor. underbar säng. underbara möten. underbara intryck. gislaved är inte som polen. gamla gubbar är inte attraktiva någonstans.

älskar de småländska skogarna <3

det är kallt

i min skola fryser alla barn.
i min skolan är alla näsor blå.
i min skola står glassen framme.
i min skola kan man åka skridskor i korridåren.
i min skola har tomten sitt bo.
i min skola kastar man snöboll under fysiken.
i min skola fryser man.

it's a beautiful day

underbar dag. vikki fyller år idag : ) hon gillade min present till henne. tjo. sen så var resten utav dagen bra. emelié var glad = jag blev glad. sen så träffade vi lite amerikaner och australienare i gbg. de var glada = vi blev glada. sen hittade jag tröjan jag länge letat efter : D jag blev ännu mer glad. sen hade jag retat emelié lite ^^ sen köpte jag slipknots nya skiva och hellogoodbyes gamla skiva. kille i disken måste trott jag varit instabil.. : D

fritidskortet + göteborg ++ <3

dropout

no more pain. done what i guess i had to do. living behind bars were no fun.
i have told her. let her be nice. she might not compare me with someone else.
let my verdict be something i could live with. don't leave me with more confusion. leave me with hope and please have mercy on me. otherwise i might just dropout. and be very not-so-kind.

you're a liar. i don't like liars.. don't destroy this summer. don't let it all have been in vain. don't leave me behind another brick in the wall.

sleeping beauty

idag börjar jag 14.30 men naturligtvis så måste jag fira det med att vakna 6.45.
skål på det du!

makeup on my pillow is proof

idag såg mitt hår katastrofalt ut. men det var okej. kände mig lite sådär lagomt off. idag testade vi även studentmössor : ) man ser ut att vara tagen ur filmen emil i lönneberga, kom emolié fram till. men det var fint. köpte även lite andra saker ^^ totalt gick det på 1500:- haha. nice prize. men man tar bara studenten en gång.

det roliga med denna dag var att morgonen på skolan var just väldigt rolig. jag, andreas, victoria och linn satt och skratta åt det mesta. det var skönt. att skratta åt allt och ingenting.

nu sitter jag hemma och har hämtat mitt lilla kuponghäfte : )

RSS 2.0