aröd

idag var jag och emolié på aröd <3 det var mysigt och underbart. havet var lagomt rörligt men gätingarna var ett helvete. lockade dock bort dom med min fanta, men det slutade i tragiska dödsfall. 4 hade drunknat i burken. efter grillningen (som gick bra efter att emokid fått assistans av fredrik) hoppade vi i plurret. det var nice. jaa, en mycket lyckad kväll. hon är helt enkelt bra, den där emolié.

hade världens bästa dröm.

:)      i can make it, baby.

idag är dag nr. 5 i rad på jobbet. 4 dagar kvar så får jag lite ledigt.

senaste nytt från värmeböljan

idag från lunchrummet:
- det är varmt ... jag hatar värme!
- nej men säg inte så. värme är skööönt.
- jag hatar värme.
- sätt dig vid fläkten då.
- vet du, om jag hade varit ledig idag.. så hade jag fortfarande hatat värme.
- men djävla svenne! klarar du inte lite varmt klimat?
(efter ett tags betänke tid från båda parterna fortsätter den mer värmetåliga)
  vad sa du att du var? smålänning? hahahaha

omg. vilken torr humor jag har. och sen när jag går hem från jobbet kör en epa förbi mig. killen ropar förvånat. åååhoa! killarna åker ett varv i rondellen, slår med händerna i taket och tutar som aldrig förr. tänka va lite byggarbetskläder kan ha för inverkan på 16åriga killar om man är tjej.. xD

i'm not a prostitute. i have had sex only 300 times.



spelar det någon roll att hon är från usa?

sommar08

den perfekta kramen.

9 to 5

jobbat idag. jobbat i går. jobbat i förrgår. jobbar imorgon. och det är fruktansvärt varmt! som tur är har jag hamnat nära en stor utgång, vilken de har öppen hela dagarna eftersom hornbach inte har någon luftkonditionering >_< sen så blev det ett tekiskt fel så alla fick lämna butiken. det var spännande. jag, marianne (?) och lina stod och små fnissa åt den knepiga situationen, ingen visste vad som hände...

igår träffade jag emolié och vi åt på mcd. vi fick däremot inget lila glas utan ett limefärgat-glas, vilket är nästa veckas färg. jag bidde sur eftersom jag då aldrig kommer få alla glas. morr. men men. man får försöka överleva ändå, ta en dag itaget. efter mcd hittade vi marcus och hans vänner. blev väl bemött utav en viss erik som hade permission ^^ efter några minuter försvann två utav marcus kompisar och vi bestämde oss då för att sätta oss på ett cafe. marcus bjöd på en cider <3 sen vandrade vi runt lite i gbg. fick hålla koll på erik som trodde han kunde hela stan'.

sen måste jag även lägga till att jag hade sjukt roligt på jobbet igår. satt i samma bås som en viss rehan. en helt underbar kille. haha, att rekomendera att jobba ihop med :)

and I have always known

"and I always thought, I would end up with you, eventually"

it's an x in da box

     

hm. vilken är bäst? .. haha svår fråga =D om ni frågar mig.

denna blonda dam

av en slump hamnade jag på blondinbellas hemsida och fick redan på att hon blivit sexuellt trakasserad (alltid något att berätta för omvärlden). detta är jättetråkigt att det inträffar runtom i världen och det är jättesynd att polisen oftast inte kan spåra gärningsmännen, utan att fallet läggs ned ganska snabbt. det som gjorde mig förvånad, när jag skummade igenom hennes blogg, var att hon anser att det är resebolagets ansvar att informera om landets alla faror, och att hon därför lägger skulden på detta bolag och inte på t ex hennes vårdnadshavare?. det är väl trots allt föräldrarnas ansvar att se till att det inte händer ens barn något, och jag antar att man då, för att undvika något hemskt, inte skickar iväg ens barn till ett annat land (utan vuxetsällskap) med en annan kultur, omyndig. om man nu skickar iväg sitt barn brukar man upplysa dem att det är inte så bra att dricka för mycket alkohol eller alls (innan man har varit med om 18 varv runt solen) och speciellt inte på olika klubbar/barer i andra länder.

sen så anser jag (borde inte yttra mig egentligen eftersom jag aldrig varit i italien men har ju kontakter som upplyst mig) att det är nästan lika farligt att gå ut i någon större stad i italien som det är att gå ut i sthlm, gbg eller malmö. skillanden är väl den att man känner sig mer hemma här. man är van vid kulturen, man kan språket och vet hur polismynidigheten hanterar sådana hera fall. måste lägga till att jag inte sitter och hånskrattar åt denna tös och vad hon råkade ut för utan att jag tycker synd om henne. det är synd om alla de som har varit med om sådana saker som påverkar en psykiskt negativt.

... zzz. varför lägger jag ens ned tid på att resonera om saker som har med henne att göra? (här ville jag skriva något men det är nog bäst att låta bli eftersom (nu ville jag skriva något som jag också bör låta bli att skriva) men iaf, det är nog bäst att inte skriva något om det alls).. frågan är dock; varför var jag ens inne på hennes blogg? tragiskt. minuspoäng till miger.

havet

idag badade jag i havet, för första gången i år. lite pinsamt men det har faktiskt inte varit väder.

elektonik

nu står det en man på våningen över mig. han fixar med någon värmesak. sara tycker jag skall lägga in en stöt, min stora tshirt och nyvakna ansikte säger något annat...

detta året blir bra :) jag skall köpa mig en ny dator i slutet utav augusti eller ibörjan utav september. det är en liten söt dator som har tillräckligt mycket bra funktioner i ett litet, litet format, vilket gör mig glad. det är en asus eee pc 901 <3



sen skall jag köpa mig en ny mobil men har inte hittat någon än. har letat nu sen i våras men alla verkar vara skit, jättefula eller har inga bra eller nya funktioner. men så en dag så fann jag en pärla. en lite vit mobil (som egentligen inte är så liten) som lever upp till alla mina krav, utom ett (att den inte är vikbar) men vem bryr sig ^^. det är en sony ericsson <3, me likes. mobilen kommer däremot inte försen i slutet utav året men den är värd att vänta på. det är den nya C905 med 8,1 megapixel. namnam.


in Lysekil

hejsan. häromdagen träffade jag patrik, vilket behövdes eftersom vi båda hade så sjukt mycket att prata om :) patrik är en rolig kille han. vi åt lite, eller han åt eftersom jag hade varit på släktmiddag där temat var SÅS ^^. sen vandrade vi runt lite i göteborg och upptäckte nya saker :)
dagen därpå åkte jag, sara och far upp till farfar i lysekil för att slappa, äta fisk och skaldjur. bokia här har även rea och jag var inte sen på att läsa igenom varenda baksida på dessa böcker hittade tre som jag kände var intressanta;


  • Zarah Leander, en stjärnas liv, skriven av Jutta Jacoki. Valde boken eftersom Ebba Grön sjunger om henne i en utav sina låtar och jag har aldrig lyckats sätta ett finger på vem hon är och varför de hatar henne och därför skall jag nu ta reda på det.
  • Hur man närmar sig ett träd, av Eva Dahlgren. Jag vet inte varför jag ville ha den här boken. Jag har ju vuxit upp med hennes musik eftersom min mor tycker om hennes låtar men sen verkade hon vara ganska skön i sitt sätt att skriva.. och eftersom jag börjat läsa boken och snart är klar har jag fått känslan att jag har tagit hennes dagbok :O men den är bra på ett underligt sätt. mycket personlig är den.
  • Dumpa honom! Han vill faktiskt inte ha dig, skriven utav Greg Behrendt och Liz Tuccillo. Köp inte denna boken. Bara gör det inte. Trots att Oprah Winfrey gillade den tycker jag att den känns påhittad och inte alls tagen ur det verkliga livet. Ursh.

blaha bla ha,.eftersom jag verkligen gillar bokia i lysekil gick jag även in bland alla pocketböckerna och började titta lite där. Hittade ungefär åtta böcker jag ville ha. Zzz. Jag blir pank, och därför köpte jag bara två utav dem nämligen;

  

  • 100 sätt att rädda världen, av Johan Tell. Mycket söt bok och många bra tips om hur man skall leva sitt liv. han upplyser en även om saker som är farlig och saker man inte visste ^^ köp boken. den är gullig och charmig på sitt sätt. fina bilder är det också i den.
  • Illusionen om Gud, Richard Dawkins. Hmm. han är ateist och hela boken handlar om att förkasta religioner. jag är troende på sätt och vis (tror inte att Gud skapade jorden och allt som hör till på sju dagar, m.m) men anser ändå att det vore tråkigt om vi är alldeles ensamma i våra liv. sen vore döden något tråkigt om inte Gud fanns och kunde ta hand om oss och ge oss ett nytt liv :)

  • köpenhamn

    kom hem från ett annorlunda köphagen för någon timme sen. ojoj. vilket ställe. jag fattar inte ultra snabb danska. lättast var att redan från början snacka engelska med dem för att slippa höra allt om och om igen på danska. sen så haha, gick vi fel en gång och hamnade då på das porr gatorna. där stod det en massa tjejer man kunde köpa, nice :) men när vi väl hittat ut från dessa gator upptäckte man det vackra köpenhamn, för det är verkligen vackert. de har så många äldre byggnader <3 jättemysigt.

    eftersom mor hade bokat ett slags spahotell bestämde vi oss för att testa på de olika spa sakerna. jag nöjde mig dock med ljusterapi, ansiktsbehandling och 2 olika former utav bastubad med kallbad efteråt. testa ansiktsbehandling, mitt ansikte är mjuk som ööh, samet (velvetskin).

    hittade inga kläder i köpenhamn, eller jo ett linne som var jättesnyggt. hann däremot inte köpa det eftersom jag tvekade först och då kom någon tattare och tog det. att köpa skivor i danmark är billigt :D köpte the kooks och panic at the disco för ca 160 sek tillsammans.

    hornbach

    värsta dan på länge. omg. det var fruktansvärt. vet inte ens om jag vågar skriva det. är inte ens säker på vad som hände. jag får skriva det en annan dag. måste upp tidigt imorgon. skall ju resa ifrån sverige.

    jag önskar jag också var en bra poet och kunde skriva bokstäver i en sådan följd att det uppstod små hjärtan kring texten man hade skrivit. små hjärtan som flög omkring runt pappret med det välplacerade bläcket på. kunde jag skriva ditt namn på ett papper så skulle jag gjort det. men jag kan inte stava ditt namn. vem är du?

    McDonalds

    frukosten blir serverad på mcd idag ^^ eftersom jag och emolié inte hinner träffas någon mer gång denna vecka och vi måste ha ett coca cola glas! denna veckas färg är blått :)




    frank's

    jobbat idag :) duktig som jag är. efter det blev det ett snabbt ombyte och in till city (typ 5 minuter med buss :D). där hittade jag anna, emolié och en massa gothia människor. lyckades heja på en t o m :) stolt*. vi tog oss till frank's där jag bestälde en morotskaka och en varm choklad med grädde mums. aja, det var trevligt där fast har däremot insett att jag och emokid är yrkesskadade..

    men i a f, det jag egentligen ville säga idag var det här med pojkvänner eller aa, kalla dem vad man vill :P nej. jag orkar inte skriva om det. har en del att tänka igenom innan jag skriver något som har med ett förhållande att göra. vill inte ens ha ett förhållande men vill skriva om ett, eller om honom. men det gör jag en annan dag. nu måste jag chatta med en tönt till kompis och en annan människa som lanar :S

    it's us against us

    jag hoppas att världen kan vänta.
    jag hoppas att världen kan hålla ut några år till.
    jag hoppas att vi inte har hunnit förstöra för mycket till dess.



    för att bli en högt uppsatt person inom FN  (FN-ambassadör) bör man ha passerat åldern 40 år. majoriteten utav "viktiga människor" inom FN är t o m över 50 år (ena foten i graven).. kommer folk lyssna på någon <40 ?


    sur gubbe

    hejsan. ändrade planer för denna vecka (again) ; tjo och fukkit, typ ^^

    idag var en dag jag skulle ägnat åt emil, men han mormor called him in och då callade jag emi. emi svarade och efter att hon hade köpt färg till sitt rum skulle vi ses.. så blev det ikke utan hornbach ringde mig och bad mig jobba eftersom en del var sjuka och tjänstelediga samt att halva kassapersonalen verkade sluta vid 15 :S. det var en del att göra, mycket kunder fram till ungefär 17 tiden och en gubbe blev t o m sur på mig för att ööh, jag inte kunde slå in lösa skruvar m.m (dessa måste man lägga på en våg där man hittar dem och ta ut serienumret som kommer ut ur maskinen)... efter många: jag kan tyvärr inte skriva in priset på dem utan måste ha en streckkod, hotade han att lämna butiken utan att betala. gubben verkade dock inte ha koll på utgång och ingång utan vände på klacken och gick tillbaka in i butiken.

    jag skall till köpenhamn med mor och sara på fredag :) skall bli skönt eftersom jag då har jobbat 6 dagar på raken ^^

    imorgon blir det körlektion. gruff.

    den 13 juli

    hejsan. ändrade planer för denna vecka. fukkit och tjo, typ.

    idag var det mycket att göra på hornbach och dagen slutade fruktansvärt. när klockan slog 18.00 var det fortfarande kö till alla kassorna och längst bak stod det en man med en massa dörrar och annan shit, i min kassakö. när denna kommer fram, runt 18.05 tiden har alla som jobbar på de olika avdelningar gått, så naturligtvis blev det problem när det visade sig att två utav denna mans dörrar inte hade någon streckkod.. linda fick ropa ut i högtalarna att någon från bygg skulle kontakta mig och efter ett tag kom en civilklädd hornbachjobbare fram till mig och fick springa efter dessa koder. 18.15 var vi klara, en kvart efter att varuhuset hade stängt och också precis då jag skulle sluta. jag fick ändå gå in och räkna min kassa och den blev rätt :) hade inte lämna ifrån mig för lite eller för mycket :D dock tappade jag bort lappen efter att jag hade sagt min summa till linda och jag fick räkna om allt.. 3 gånger >_< eftersom det inte stämde. zzz. sen tappade de bort en lapp med gamla uppgifter och jag tappade bort min lönelapp >_<. detta resulterade i att jag jobbade över 30 minuter och jag hade inte ätit på hela dan >_<

    intressant va? ..

    havet är så grönt

    idag klickade allt :) missade inte en buss utan tajmade alla, dock gick det ingen buss enda hem men då åkte min roliga granne pelle förbi mig och tesse och plockade upp oss. träffade även vikki påväg hem efter att jag hade varit i nödinge och ätit brunch med emolié; som hade försovit sig :O men i a f brunchen innebar för mig ännu ett cola glas <3 har 2 av 6 nu, om jag inte missat något.


    snart kommer far och hämtar mig och då bär det av mot göteborg och en helg av arbete. vet inte om jag skall se fram emot det eller inte. jag får ju pengar för det men hela helgen försvinner... men det kommer en helg igen nästa helg :) nästa vecka kommer att bli full fart...
    måndag: emil
    tisdag: jobb
    onsdag: jobb
    torsdag: jobb
    fredag: patrik
    lördag: emolié, dock vet hon inte om det än ^^
    söndag: -
    nästa vecka igen skall jag antagligen till lysekil och senare under veckan blir det att jobba igen... är sommarlovet snart slut? eller har det precis börjat? jag vet inte. känns som att det snart är över; sorligt. orkar inte börja skolan till hösten. jag vill ut och resa och lära mig språk och träffa människor. skall man tröst äta med lite ben&jerry's ? ^^

    saknar arvika

    den 10 juli 2oo8

    hejsan.
    idag skall jag in och fika med vikki, vilket är ett måste och har varit det länge nu! har inte sett henne sen skolavslutningen, vilket var för ca en månad sen. snyft, saknar henne. men aja, nu bär det av mot kungälv där hon finns att hitta :) efter att ha fikat och pratat i några timmar åker jag ut mot marstrand för att säga hej till jonas.
    imorgon blir det att äta lunch med emolié innan hon åker till min hemstad strömstad. men det roligaste utav allt är att hanna kommer till göteborg från finland nu i helgen :) men då skall jag jobba >_< precis som förra gången hon var här. blir så sur att vi alltid lyckas tajma allt så bra. fukk it.

    hasta la vista baby

    canada's next top model

    ja, nu har jag precis avslutat mitt tv tittande framför vår nya, svarta samsung. tittarstunden avslutades med top model från canada och av en slump; finalen. finalen stod mellan en normal tjej och en med ätstörningar  och det var den sistnämnda som vann. plötslit insåg jag att dessa 5 "domare" har sagt ja till anorexia, de har sagt att de är okej att leva på detta sjukliga sätt, att det är okej att gå ut och jobba med en sjukdom som berövar en det mesta då det gäller livsfunktion.
    jag förstår inte vart världen är påväg?
    1943 såg vi till att förintelsen skulle vara över och allt vad det nu inkluderar.. tragiskt nog lever idealet av att vara en slav inför döden kvar i vårt moderna samhälle, jippi. folk svälter sig för att få bli kända och vi andra som anser att svält inte är så nyttigt vi uppmuntara dem som svälter sig att fortsätta svälta sig genom att inte säga något. eftersom vi "osvältande" människor köper tidingar, kläder, smink eller annat som modeller av size 0 har visat upp, sporrar vi dem till att bli ännu smalare.

      

    hur mysigt låter det när en f.d modell säger:
    "toaletterna var fruktansvärda under somliga perioder. alla missbrukade laxeringsmedel så det var diaré överallt på toalettern".. vilket slöseri på mat. BARN SVÄLTER ÖVERALLT I HELA VÄRLDEN och här i I-Länderna låter vi människor jobba som benrangel. morr. man kan bära upp kläder vackert även om man inte har st. xxs och, det är inte värt det; att jobba med en livsfarlig sjukdom som hindrar en från att fungera som en människa.

    nu skall jag äta glass från ben&jerry's - baked alaska.
    den glassen stödjer någon form av klimatförskning på alaska <3 vackert.


    open up and ..

    you'll see that the sky is crying.

    v.27 in my heart

    förra veckan var underbar, den bästa i mitt liv. har aldrig känt så mycket som jag gjorde den veckan, varken psykiskt och fysiskt ^^ veckan började med måndag som alla andra måndagar...

    måndag:
    shopping dag med emolié och backman, dock var den sistnämnda tösen sjuk så jag och emokid åkte in själva. eftersom det är sommarrea överallt hade vi turen att hitta många snygga kläder som också var fruktansvärt billiga :) perfekt inför arvika. vi hade som vanligt sjukt kul och båda mådde jättebra och var pepp inför festivalen.

    tisdag:
    jobb på hornbach "/ kanske inte det roligaste jag gjort men man tjänade ändå pengar och så hittade jag en ny trevlig kollega; tobias.

    onsdag:
    haha. gick upp vid 7 eftersom jag skulle göra teoriprovet för körkortet 8.20. när jag satt i bilen påväg till hisingen insåg jag att jag inte pluggat någpt på körskolan utan bara suttit med ett himla datorprogram i 2 veckor och pluggat x) lyckat. men jag klarade det :D tjoo.
    10.45 gick bilen upp till arvika. efter en 23 mils färd utan musik hamnade vi uppe i arvika, tragiskt nog var det skitvarmt och vi bestämde oss för att flytta all vår packning från den lilla campingen till den stora, eftersom alla våra kompisar bodde där. detta var inte lyckat eftersom det resulterade i svett och en tillbaka flyttning...

    torsdag:
    då började festen. massa bra band; timo räisinen, markus krunegård, lasse lindh, robyn, the kooks och håkan hellström tex. efter alla band, massa svettiga människor, gazzande sol och lite nachos träffade vi massa roligt folk (anna hade dock gått och lagt sig). jag träffade en jättesöt kille som hette jonas och som nästan såg ut som lasse lindh <3 sen träffade vi fredrik och hans kompisar och omg, jag har aldrig träffat roligare killar :D haha, kan inte berätta allt, eller något.. men iaf, fredrik tyckte jag och emolie fick förmycket uppmärksamhet och beslutade sig för att kalla oss hans kvinnor och jacke var därför nära att jag smäll av honom då han gjorde stora försök att närma oss. det var även denna dag jag upptäckte strumporna på jackes keps och haha, kallade honom för pantad... vi träffade också på jäntan, kommer inte ihåg vad hon hette men hon försvarade iaf fredrik när det gällde att köra sakta. han hade nämligen kört i typ 63 km/h på en 90 väg ^^ haha. :D:D:D:D:D
    idag besökte vi också stora campingen. mycket kul att se tex ett par hårdrockare som stod med sina svarta kläder och kappor och dansade folkdans till irländskt joddlande ^^ träffade gunilla och någon sthlmare som hette sebbe och var allmänt rolig och berättade allt om svenska dialekter x)

    fredag:
    omg, vad hände denna dag?.. vi såg adam tensta, kent och slayer, eller slayer såg vi kanske i torsdags :S aja, vi träffad på pär och hans hans fulla kompisar inne i ett öltält och skall därför, vecka 7, åka till alperna med dem. sen träffade vi på fredrik och gänget, vilket resulterade i lite öl, cider och en massa skratt. marcus blev nog lite förvånad över hur mycket jag egentligen skrattade, och att det dessutom var åt allt han sa. efter några timmar med dem begav vi oss hem ^^ då hade jag och emolie kul eftersom vi hörde några berusade människor som sa massa roliga saker  i någon megafon:)

    lördag:
    hm, värme, värme och ännu mera värme + 20 minuter av regn, åska och blåst. vi såg death cab for cutie och looptroop. kommer inte ihåg något mer band .. soilwork såg vi kanske också ^^ vi gick och badade i vänern och jag och emolié började senare skrika lite hejvilt. jag fick 2 öl till priset utav en cider och fick därför smuggla ut dem till friheten. jag däckade väl mer eller mindre efter ett tag i något camp men marcus var där och tog hand om mig :) snäll var han, för snäll <3 kalle slickade på annas läppsyl och sa efter att pier hade sagt "ha sex med mig så får du alla sjukdomar du någonsin velat ha"; "ha sex med mig så kommer det bara bli bättre sen". haha :) han är söt. sen kommer jag typ inte ihåg något mer :S dock följde jag med jacke någonstans men vem vet vart... stackarn, jag måste varit jättejobbig.  dock upptäckte jag dag därpå att jag lyckats fått marcus msn vid halv 7 på morgonen, och att jag därför kom i säng någon gång vid 7-8 på morgonen..
    just det; denna dagens citat är: KILLER BOOTS! ^^ haha,

    söndag:
    påväg hem från arvika. emolié körde jättebra, stannade på mcd och åt mat för första gången på 5 dagar (hade bara ätit pommes och knäckebröd alla andra dagarna, + MASSA vatten. öl och cider). vi hade däremot jätteroligt på mcd och skrattade därför något vansinnigt och gjorde enorma rörelser för att återberätta allt roligt som hade hänt. fan, jag saknar arvika och killarna från småland... arvika var det bästa jag gjort på länge.

    KÄRLEK TILL SKOGEN


    RSS 2.0